Pagina's

donderdag 27 september 2012

Piano sjaal en muts

Die verjaardagen ook altijd, ze komen er weer volop aan hier. Dus ik haakte deze piano toetsen das, en heb er ook ene muts bij gemaakt. Het patroon kan je downloaden en is in Engels en Nederlands geschreven.


The pattern is written in English and Dutch
Download Hier


6 opmerkingen:

 1. Das ist ja mal originell. Tolle Idee, wirklich.

  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je maakt mooie dingen ! ik kom hier via Haak maar Aan dus. Als ik heel eerlijk ben spreekt de uitstraling van jouw blog mij zo op het eerste gezicht niet aan, ik vind het véél te zwart. Kwestie van smaak waarschijnlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kom hier dus ook eens een kijkje nemen via "Haak maar Aan". Leuke dingen die je maakt, maar zelfde opmerking als Zaanse Zolder: maak je blog wat vrolijker, met meer kleur! Veel succes met je haakprojecten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie keken naar mijn oude logo,ondertussen is mijn site al aangepast. Ik had vandaag pas de tijd om het te veranderen, Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kom in de knoop bij toer 7 ik zit dan aan de andere kant van de sjaal, dus zou eigenlijk moeten beginnen met zwart ipv wit...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi, ik kwam laatst op je pagina, en ik vind die pianosjaal echt superleuk! Helaas kon ik het patroon niet downloaden. Zou je deze opnieuw willen uploaden? Ik ben beginnend breier, maar vind die sjaal zo tof dat ik 't móet proberen! Alvast bedankt!
  Groetjes, Anneke

  BeantwoordenVerwijderen